Over Van Paridon Reizen

Van Paridon Natuurtochten, enthousiasme en passie! Liefde en passie voor de natuur. Zo kunnen we het begin van Twente Natuurtochten het beste omschrijven. Door zelfstudie en liefde voor Twentse landschap hebben wij zoveel kennis over natuur, geschiedenis en cultuur verkregen, dat wij sterk de behoefte hadden deze kennis uit te dragen.

Sinds 1981 organiseren wij met veel enthousiasme wandel- en fietstochten in deze streek. Inmiddels hebben we onze grenzen verlegd en andere bijzondere gebieden verkend. Resultaat is een keur aan wandel- en fietsarrangementen, die samengevat zijn in een prachtige brochure. Bij elk arrangement stellen wij een routeboek samen met daarin alle informatie. Wij vinden dat dit een extra dimensie aan onze tochten geeft. “Meer dan wandelen en fietsen alleen” zou daarom onze lijfspreuk kunnen zijn.

We zijn altijd kleinschalig gebleven. Dit betekent: korte lijnen en goede afspraken. En dat alles geheel verzorgd. U verblijft in prima hotels en de bagage wordt bij drie- of meerdaagse tochten kosteloos voor u vervoerd. Zodat u zorgeloos en optimaal kunt genieten van hetgeen wij u te bieden hebben.

Gelukkig hebben we ons enthousiasme over kunnen brengen op onze dochter Alice. Zij zal met net zoveel passie en liefde voor de natuur in de toekomst het aanspreekpunt zijn voor Van Paridon Natuurtochten.

Wij, Gerrie en Hans van Paridon, zijn echter nog lang niet klaar met het ontdekken en zullen op de achtergrond u blijven inspireren en motiveren met nieuwe tochten. We zien de toekomst van Van Paridon Natuurtochten dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

Gerrie en Hans van Paridon