Algemene Voorwaarden

Voor alle tochten zonder voorovernachting dient u zelf te zorgen voor een lunchpakket voor de eerste dag. Met uitzondering van de groepswandeltochten kunt u zelf bepalen op welke dagen u de tocht wilt maken!

MAALTIJDEN
Indien u dieetwensen heeft dient u deze bij boeking op te geven. Bijna alle tochten zijn inclusief diner en ontbijt, dit staat altijd vermeld bij de prijsinformatie. Bij praktisch alle wandeltochten wordt een lunchpakket verstrekt.

REISVERZEKERING
Niet inbegrepen is een reis- en ongevallenverzekering. Deze kunt u bij ons afsluiten (houdt u er rekening mee dat meerdere tochten grensoverschrijdend zijn!); wij hebben een passende reis- en ongevallenverzekering in ons pakket.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bij annulering brengen wij u de volgende kosten in rekening: annulering tot 8 weken voor vertrek: 30% van de reissom, tot 4 weken voor vertrek 50%, tot 2 weken voor vertrek 80% en tot 7 dagen voor vertrek 100%. 

ANNULERINGSVERZEKERING
Voor een tarief van 5,5 % van de reissom (vermeerderd met assurantiebelasting en met € 3,50 poliskosten) kunnen wij voor u een annuleringsverzekering afsluiten. Wij adviseren u ten zeerste aan dit te doen. Een annuleringsverzekering kan tot 7 dagen na boeking voor u afgesloten worden! Let wel: Indien u een tocht reserveert met een hond, kan deze hond niet meeverzekerd worden.

ACCOMMODATIE
Alle hotelkamers zijn voorzien van douche en toilet. Indien u aparte matrassen wenst, dient dit bij aanmelding aangegeven te worden!

EXTRA OVERNACHTINGEN
Extra overnachtingen zijn altijd op basis van logies/ontbijt en kunnen tegen een meerprijs tevens met diner en/of lunchpakket worden aangeboden.

FIETSHUUR
Indien wij voor u een fiets(en) huren, zorgen wij altijd voor fietsen met handrem en versnellingen.

BAGAGEVERVOER
Bij alle arrangementen van 3 dagen of langer wordt uw bagage vervoerd. Hiervoor worden door ons labels verstrekt. Indien uw bagage niet door ons vervoerd wordt, staat dit bij het betreffende arrangement vermeld.

GPS TRACKS
Van bijna al onze arrangementen zijn GPS-tracks verkrijgbaar. Als u deze gemaild wilt hebben, horen wij graag van u.

HONDEN
In deze brochure is opgenomen, waar honden zijn toegestaan en tegen welke meerprijs. Wel zijn er per hotel beperkingen, zoals geen toegang in het restaurant of ontbijtruimte. Houdt u hier rekening mee!

BOEKINGSKOSTEN EN BETALING
Bij boeking worden bij ons geen reserveringskosten of andere bijkomende kosten in rekening gebracht! Ook hoeft u in de hotels geen toeristenbelasting meer te betalen. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging van uw inschrijving. Onze betalingscondities luiden: 50% na ontvangst van onze bevestiging; 50% uiterlijk binnen 3 weken voor aanvang van het arrangement. Na betaling van de volledige reissom sturen wij u per omgaande de bescheiden toe. 

Betaling kan geschieden op onze bankrekening met :
IBAN: NL34ABNA0590409654 
BIC: ABNANL2A 
of rekening
IBAN: NL19INGB0006901131 
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Van Paridon Natuurtochten, Pasteurstraat 32, 7555 NG Hengelo (O). Wilt u het factuurnummer erbij vermelden?

WIJZIGINGSKOSTEN
Wij berekenen een bedrag van € 15,= aan wijzigingskosten, indien de data van een reeds bevestigde boeking indien mogelijk moet worden gewijzigd. Dit gaat altijd in overleg met de hotels.

AANMELDING
Opgave voor een tocht kan zowel telefonisch, schriftelijk als per email geschieden bij:

Van Paridon Natuurtochten
Pasteurstraat 32
7555 NG Hengelo (O)

Tel. 074 – 2431804
Email: info@vanparidonnatuurtochten.nl
www.vanparidonnatuurtochten.nl

Gerrie, Hans en Alice van Paridon