Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOOR­WAARDEN

Voor alle tochten zonder voorovernachting dient u zelf te zorgen voor een lunchpakket voor de eerste dag.
Met uitzondering van de groepswandeltochten kunt u zelf bepalen op welke dagen u de tocht wilt maken!

ACCOMMODATIE
Alle hotelkamers zijn voorzien van douche en toilet. Indien u aparte matrassen wenst, dient dit bij aanmelding aangegeven te worden!

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bij annulering brengen wij u de volgende kosten in rekening: annulering tot 8 weken voor vertrek: 30% van de reissom, tot 4 weken voor vertrek 50%, tot 2 weken voor vertrek 80% en tot 7 dagen voor vertrek 100%.

ANNULERINGSVERZEKERING
Voor een tarief van 5,5 % van de reissom (vermeerderd met assurantiebelasting en met € 3,50 poliskosten) kunnen wij voor u een annu­le­rings­verzeke­ringafsluiten. Wij adviseren u ten zeerste aan dit te doen.
Een annuleringsverzekering kan tot 7 dagen na boeking voor u afgesloten worden!
Let wel: Indien u een tocht reserveert met een hond, kan deze hond niet meeverzekerd worden.

BAGAGEVERVOER
Bij alle arrangementen van 3 da­gen of langer wordt uw bagage vervoerd. Hiervoor worden door ons labels verstrekt. Indien uw bagage niet door ons vervoerd wordt, staat dit bij het betreffende arrangement vermeld.

BOEKINGSKOSTEN EN BETALING
Bij boeking worden bij ons geen reserveringskosten of andere bijkomende kosten in rekening gebracht! Ook hoeft u in de hotels geen toeristenbelasting meer te betalen.
Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging van uw inschrij­ving.
Onze betalingscondities luiden: 50% na ont­vangst van onze beves­tiging; 50% uiterlijk binnen 3 weken voor aan­vang van het arrangement. Na betaling van de volledige reissom sturen wij u per omgaande de bescheiden toe.
Betaling kan geschieden op onze bankreke­ning met IBAN: NL34ABNA0590409654 – BIC: ABNANL2A, of rekening IBAN: NL19INGB0006901131 – BIC: INGBNL2A t.n.v. Van Paridon Natuur­toch­ten, Pasteurstraat 32, 7555 NG Hengelo (O).

COVID-19
Mocht het door u geboekte arrangement door sluiting van de hotels door het COVID-19 virus moeten worden geannuleerd, dan kunt u het kosteloos verplaatsen naar later het jaar. U kunt het reeds betaalde bedrag ook inwisselen voor een ander arrangement. Mocht u het betaalde bedrag terug gestort willen hebben op uw rekening, dan rekenen we € 35,- administratiekosten.

EXTRA OVERNACHTINGEN
Extra overnachtingen zijn altijd op basis van logies/ontbijt en kunnen tegen een meer­prijs tevens met diner en/of lunchpakket wor­den aangeboden.

FIETSHUUR
Indien wij voor u een fiets(en) huren, zorgen wij altijd voor fietsen met handrem en versnellingen.

GPS TRACKS
Van bijna al onze arrangementen zijn GPS-tracks verkrijgbaar. Als u deze gemaild wilt hebben, horen wij graag van u.

HONDEN
In het programma is opgenomen, waar honden zijn toegestaan en tegen welke meerprijs. Wel zijn er per hotel beperkingen, zoals geen toegang in het restaurant of ontbijtruimte. Houdt u hier rekening mee!

MAALTIJDEN
Indien u dieetwensen of allergieën heeft dient u deze bij boeking op te geven. Bijna alle tochten zijn inclusief diner en ont­bijt, dit staat altijd vermeld bij de prijsinformatie. Bij praktisch alle wandeltochten wordt een lunchpakket verstrekt.

REISVERZEKERING
Niet inbegrepen is een reis- en onge­vallen­ver­zekering. Deze kunt u bij ons afslui­ten (houdt u er rekening mee dat meerdere tochten grens­over­schrijdend zijn!); wij hebben een passende reis- en ongevallen­verzeke­ring in ons pakket.

WIJZIGINGSKOSTEN
Wij berekenen een bedrag van € 15,= aan wijzigingskosten, indien de data van een reeds bevestigde boeking indien mogelijk moet worden gewijzigd. Dit gaat altijd in overleg met de hotels.

VAN PARIDON NATUURTOCHTEN
Gerrie, Hans en Alice van Paridon

Pasteurstraat 32 - 7555 NG Hengelo (O)
Tel.  074 2431804
Email: info@vanparidonnatuurtochten.nl
www.vanparidonnatuurtochten.nl