Ontdek het verrassende hart van Twente

Kenmerken

Aantal dagen:
4 (4 wandeldagen - 3 overnachtingen)
Begin/eindpunt:
Fletcher Hotel de Broeierd, Enschede
Dagafstanden:
resp. 17,7 – 18,0 – 16,5 en 17,2 km
Overnachting:
Enschede, Boekelo, Delden
Honden niet toegestaan.

Omschrijving

Tijdens deze 4-daagse wandeltocht nemen wij u mee door een prachtig deel van Twente. U gaat op ontdekkingstocht door deze streek, die nog niet ontdekt is door het grote toerisme.

Grote afwisseling in natuurgebieden
Het bijzondere van dit gebied is de grote afwisseling in natuurgebieden. Zo wandelt u door bossen met snelstromende beekjes, terwijl u ook een heel open coulisselandschap te zien krijgt, met tal van fraaie boerderijen en landgoederen. Ook de overige dagen staan bol van de afwisseling. U doet enkele leuke en pittoreske Twentse plaatsjes aan, zoals Boekelo en Delden. Elk met een eigen en uniek karakter. Want wat is er mooier dan al wandelend met deze rijkdom en afwisseling kennis te maken. Iedere dag wordt uw bagage vervoerd.

Interessante geschiedenis
De hele streek kent een interessante geschiedenis, alle bijzonderheden hierover leest u in het uitgebreide routeboek. U wordt geïnformeerd over de rijke en bewogen geschiedenis van de textielfabrikanten en de adel. U wandelt over het erfgoed van deze grootgrondbezitters en leert op deze wijze de bijzonderheden en geschiedenis van Midden Twente goed kennen.

Uitstekende hotels
U overnacht in uitstekende hotels. U wordt hier verwend met een 3 gangen keuzemenu. Alle overnachtingen zijn inclusief diner, ontbijt en lunchpakket.
U begint en eindigt de wandelvakantie bij Fletcher hotel De Broeierd in Enschede. U kunt uw auto hier kosteloos laten staan.

Dagindeling

Klik hier om de beschrijving van dag tot dag te lezen.

Arrangement

Prijs per persoon
€ 415,- Boek nu

Meerprijs voor:

Extra overnachting
€ 59,- (logies/ontbijt op een tweepersoons kamer in Enschede)
Eenpersoons kamer
€ 129,-

Inclusief:

- toezending van het routeboek en gedetailleerde kaarten
- 3 overnachtingen op kamers met douche en toilet, incl. diner, ontbijt en lunchpakket
- bagagevervoer van hotel naar hotel

Waardering & Reviews

8 / 10

Gast reviews

  • avatar
    Nel Sluijk
    28-07-2021

    Mooie routes, afwisselend landschap. Prima hotels met goede service en eten. Heel goed geregeld, voor herhaling vatbaar.

    Kaarten zonder straatnamen.

Schrijf een review