Fietstochten

Nederland fietsland
Wat is er mooier dan fietsen in ons eigen land? Nederland is voorzien van een fietspadennet die zijn weerga in de wereld niet kent. Daarbij komt nog de bijzonderheid dat u fietst door een vlak landschap, zonder steile klimmetjes en dito afdaling.

Fietsen van hoogtepunt naar hoogtepunt
Vindt u het desondanks te zwaar, dan kunt u bij ons een e-bike huren. Naast enkele twee- en driedaagse fietstochten van hotel naar hotel hebben wij een 3 tal vijfdaagse fietstochten uitgezet, waarbij u per tocht een afstand van ongeveer 250 km aflegt. Daarbij leiden wij u langs verschillende hoogtepunten, zoals tal van kastelen, watermolens, oude boerderijen, aantrekkelijke plaatsjes zoals Giethoorn, Bronkhorst, Ootmarsum. Naast een gedetailleerde kaart verstrekken wij u een routeboek met alle informatie over de omgeving.

Meer dan fietsen alleen
Kennis van de streek waar u fietst geeft een extra dimensie. Bent u desondanks bang de route niet te kunnen vinden: wij verstrekken u op verzoek de GPS tracks, waardoor u niet meer verkeerd kunt fietsen.
Wij hebben ontzettend ons best gedaan de mooiste paden voor u uit te zoeken: niet alleen bestaande routes via knooppunten, maar prachtige fietspaden door de natuur. Alle tochten zijn door ons zelf gefietst. U kunt ons voor vragen dan ook altijd bellen.
Vanaf 3 dagen vervoeren wij uw bagage van hotel naar hotel.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is en hoe ontspannen het kan zijn om er een paar dagen op uit te trekken in de natuur! Alsof u weken weg geweest bent. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen, heerlijk genieten in een totaal andere omgeving. En alles is voor u geregeld.

Met trots presenteren wij dan ook ons fietsprogramma voor 2021!